22. maj 2024

Kælkegaranti på søndag i Hammel

Den første sne er godt nok kommet, men den er også forsvundet igen, og skulle man ikke have nået en kælketur i sidste uge, så er der godt nyt. På søndag er der nemlig kælkegaranti i Hammel, når Østergade omdannes til en kælkebakke for en dag.

Det er Hammel Handel der har sørget for, at børn og barnlige sjæle kan få sig en tur på kælk, når der søndag formiddag opsættes en kæmpemæssig kælkebakke i Østergade.

“Østergade bliver spærret af for trafik, og så får vi sat en stor kælkebakke op, så vi håber på tørvejr og masser af mennesker, som har lyst til en tur på kælk. Der ud over er der boder i gaden, blandt andet Kagespanden, der står i deres julehytte med smagsprøver samt salg af julekager og kransekage. Flere butikker, herunder Nyt Syn Brilleriet og Ketty Skou er også på gaden med lidt godt til ganen, så det skal nok blive en god og hyggelig søndag”, fortæller Allan Bo Andresen, der er eventchef for Hammel Handel til ByensNyt.

Lørdag kommer Ballonnissen, der går rundt i byens butikker mellem klokken 14-16, hvor det er muligt at få en sjov juleballon med hjem.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler