24. maj 2024

Medina tog Hammel med storm – trods begrænsninger

Det blev ikke helt den fest som man havde håbet på, men Medina tog alligevel publikum med storm, da hun forleden gæstede Hammel Idrætscenter til en intimkoncert, der var arrangeret af Hammel GF.

Normalt ville hun nok have fyldt hele hallen ud, men grundet restriktionerne på kulturområdet, så var koncerten med Medina lavet om til en siddende intimkoncert, og ud fra den præmis, levede koncerten til fulde op til forventningerne og mere til.

“Det blev jo ikke helt som håbet, men når det så er sagt, så var det en rigtig god koncert som Medina gav, og publikum havde i den grad svært ved at blive på stolene, men alle overholdt selvfølgelig reglerne. Medina gav den fuld tryk i 75 minutter, og vi fik helt sikkert en anden Medina at se, end normalt, da stemningen helt naturligt var ret intim”, lyder det fra Allan Bo Andresen, Eventchef i Hammel GF til ByensNyt.dk, og tilføjer:

“Alt i alt er vi godt tilfredse med arrangement udtaler, Allan Bo Andresen, Forenings- og eventchef i Hammel GF, de 250 mennesker der kom fik en unik oplevelse, rent forretningsmæssigt var det ingen succes med 250 gæster, hvor vi skulle have været en 4-500, men sikkerheden og Covid-19 tiden taget i betragtning, er vi meget stolte over det vellykket arrangement, hvor frivillige fra Hammel GF var den store årsag til at alt gled perfekt”.

Medina var så begejstret for koncerten, at hun allerede har meldt ud, at hun er klar på at komme tilbage til Hammel, når der igen bliver mulighed for at lave et lidt større set-up.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler