17. juni 2024

Mulige påskeaktiviteter i 8450 Hammel

Påsken står for døren, og med udsigt til flere dages fri, så har vi her på ByensNyt samlet et lille overblik over, hvad man kan få nogle af dagene til at gå med, hvis man bliver i Hammel og omegn.

Fotorama har film hele påsken, og der er noget for alle aldre. Der vises fire film i påskedagene, nemlig “Krummerne – Det er svært at være 11 år”, “Sonic the Hedgedog 2” samt “Fantastiske skabninger – Dumbledores hemmeligheder”. På mandag er der premiere på den danske spillefilm “Miss Viborg”. Spilletidspunkter kan findes på enten Fotoramas hjemmeside eller under kalender på ByensNyt.

Der er også et stort udvalg af gudstjenester og højmesser i kirkerne i 8450 Hammel, og tidspunkter for disse kan findes under kalenderen på ByensNyt.

Hammel Svømmehal har åben alle dage fra 10-16 og for de morgenfriske, er der også åbent fra 6-8 på mandag.

Man kan også besøge No. 28, der ekstraordinært har åben søndag og mandag i Østergade, så hvis man trænger til en is og en kop kaffe i rolige omgivelser, eller mangler man værtindegave, så er muligheden der altså også søndag og mandag fra 10-17.

Der ud over er der selvfølgelig også masser af muligheder for gåture i blandt andet Frijsenborg Skoven, hvor en oplagt rute kunne være Hjertestien, der er godt 4,5 km. i let kuperet terræn og med flot natur hele vejen.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler