26. februar 2024

Ny skoleleder fundet til Skovvangskolen i Hammel

I slutningen af 2022 fortalte skolelederen på Skovvangskolen, Morten Tipsmark, at han havde sagt sin stilling op, for i stedet at blive selvstændig konsulent, og nu er hans afløser fundet internt i kommunen.

Fra 1. marts er det Louise Hårup Bendixen der indtager skolelederrollen på Skovvangskolen. Hun kommer fra en stilling som skoleleder på Korsholm Skole i Foldby.

Louise Haarup Bendixen har tidligere været viceskoleleder og afdelingsleder på Præstemarkskolen i Søften. Hun er læreruddannet i 1997 fra Blaagaard Statsseminarium i Gladsaxe. Hun har også arbejdet på Enghavegård Skole i Gladsaxe, Hadsten Skole og Mølleskolen i Skanderborg. Louise Haarup Bendixen har en diplomuddannelse i ledelse fra VIA University College, Aarhus og har desuden erfaring fra en helt anden branche, da hun har været hotelchef på Hotel Guldsmeden i Aarhus.

Louise Haarup Bendixen glæder sig til at begynde på Skovvangskolen og udtaler til Favrskov Kommunes facebookside:

– Skovvangskolens værdigrundlag, skolens størrelse og kompleksitet tiltaler mig i særlig grad. Her driver man skole for børnene. Jeg vil arbejde for udvikling af trivsel, faglighed, sociale- og personlige kompetencer samt for at fastholde en nysgerrig tilgang til alle. Grundlaget for denne udvikling bliver blandt andet gode deltagelsesmuligheder i meningsfulde fællesskaber. Jeg glæder mig til opgaven og til at møde elever, personale og forældre.  

Foto: Simon Sundgaard
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler