28. februar 2024

Ølsmagning blev et hit hos Café Inside

Der er sker mange gode ting hos Café Inside, og et af de nye tiltag blev lanceret fredag aften, hvor man i samarbejde med ølsommelier, Martin Nørmark, havde ølsmagning.

Det er første gang, Café Inside afholder ølsmagning, og man var derfor spændt på, om det ville tiltrække gæster på en fredag aften. Det må man sige det gjorde, fordi der var hele 40 tilmeldte, og de fik sig, i følge Martin Friis fra Café Inside, en stor oplevelse med masser af god øl og efterfølgende smørrebrød.

“Vi har da været noget spændte på, om vi kunne lokke folk til ølsmagning på en fredag aften, men det må vi sige, at det kunne vi jo godt. Der har været særdeles god opbakning, og gæsterne fik i den grad en god oplevelse og masser af brugbar viden, flot leveret af Martin Nørmark, der er uddannet ølsommelier. Efterfølgende blev der serveret lækkert smørrebrød, hvilket også faldt i god jord hos deltagerne, og det var i den grad en god og hyggelig aften”, fortæller Martin Friis til ByensNyt.

Der blev smagt på mange forskellige typer øl, og såmænd også en alkoholfri øl fra Anarkist, hvilket falder meget godt i tråd med, at der i disse år bliver flere og flere spændende alkoholfrie øl på markedet, mens salget også stiger støt i takt med, at kvaliteten bliver bedre og bedre.

Foto: Café Inside

Næste arrangement i Café Inside er allerede i dag, hvor de, sammen med Fotorama, først er vært ved kaffe og kage, hvorefter deltagerne i samlet flok går til Fotorama, hvor de skal se den nye film omkring Afdeling Q, med Ulrich Thomsen i hovedrollen.

Den 2. marts er der stor vinfestival i Café Inside, i samarbejde med Living4U i Foldby, hvilket vi her på ByensNyt kommer til at fortælle meget mere om.

Foto: Cafe Inside
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler