19. maj 2024

“Se & Smag på Hammel” sætter fokus på lokale kunstnere

Fredag den 26. april, Store Bededag, afholder Hammel Handel & Erhverv endnu engang ”Se & Smag på Hammel” i midtbyen fra klokken 17 og frem til klokken 21.

Sanserne bliver skærpet denne fredag, hvor der bliver masser af smagsoplevelser rundt om i butikkerne og i selve Østergade, hvor flere er trukket ud på gaden. Inde i butikkerne vil der også være en masse at se på, da mange lokale kunstnere udstiller deres kunst denne aften.

Flere steder vil der såmænd også være produktion på selve aftenen, så man kan komme til at opleve kunst blive til på nærmeste hånd.
I butik NO.28 har vi sågar lavet et levende kunstnerværksted, hvor flere kunstnere vil vise deres kunst frem. Denne event så første gang dagens lys sidste år, og blev taget super godt imod af byens borgere.., derfor laver vi en gentagelse, selvfølgelig med lidt ekstra “krydderi på hyggen og stemningen i gaden”, lyder det fra Hammel Handel & Erhverv i en pressemeddelelse.

Der vil være hygge musik i gaden med Espen Duelund, og der vil også findes madboder.

“Vi har valgt at fokusere på det voksne publikum til denne event, men det er vigtigt at understrege at hele familien naturligvis er velkomne til en hyggelig aften i Hammel”.

Der vil være smagsprøver på alt lige fra øl, vin, snacks, specialiteter, is, og meget mere, og blandt de lokale kunstnere kan nævnes:
Susanne Kalmar.
HaunSmyks
Vasehus Glasværksted v/Maja Clausen
Malling og Bjørn
Bente Fosgerau Andersen
Jeanette Hølledig
Trine Kløve Eriksen
Mops Keramik
Helle Schrøder
Anne Katrine Løkke Katborg
Lene Fogtmann
Else Marie Nielsen
Birthe Randklit
Maria Theresia Jørgensen
Bodil Køhler
Se hele listen på Hammel Handel & Erhvervs facebookside i ugen op til Se & Smag på Hammel.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler