Hammel Handel

 Hammel Handel mener vi, at et stærkt sammenhold er et vigtigt fundament i foreningen. Vi er efterhånden en stor forening med mange medlemmer – både små og store virksomheder.

Foreningens mål er at styrke og udvikle det lokale forretningsliv og skabe et interessant og hyggeligt indkøbsmiljø med masser af liv og atmosfære. Vi er en forening med et stort og bredt udvalg af butikker, og vi lægger vægt på at give den bedste lokale service.

I foreningen afholder vi jævnligt medlemsmøder – cirka 4-6 gange om året. På disse medlemsmøder har du god mulighed for at lære dine kollegaer bedre at kende, få sparring, udveksle erfaringer, få nye tips og idéer mm. – til din fordel.
Ved at være medlem af Hammel Handel, har du netop mulighed for at få inspiration og have indflydelse på, hvad der skal ske i DIN by til fordel for din virksomhed.
Vi anbefaler derfor, at du som medlem i foreningen deltager så ofte du kan til medlemsmøderne, så vi sammen kan få de bedste resultater ud af vores fællesskab og sammenhold.

Vi håber at du sammen med os, har lyst til at gøre Hammel til en endnu mere attraktiv og stærk handelsby, så vi i fællesskab kan tiltrække flere og nye bygæster – til fordel for os alle.

www.hammelhandel.dk

Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

KOMMENTER ARTIKLEN

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her