21. maj 2024

Slotskoncert ved Frijsenborg til maj

Come2Live er tilbage på Frijsenborg i 2021 med en helt særlig Corona-seating og et nyt søndagsprogram. Glæd dig til at synge med på musik fra blandt andet Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Barbara Moleko og Carl Emil Petersen, eller en hel P4-søndag i selskab med Mads & Monopolet og Milling & Molbech.

Den 22.-23. maj 2021 inviterer Come2Live til slotskoncert i slotsparken ved Frijsenborg Slot. Her er der lagt op til fællessang og stoledans under åben himmel i smukke, grønne omgivelser foran slottet – en oplevelse, man ikke finder ret mange andre steder. På Come2Live er der lagt vægt på den gode musik, et levende og unikt miljø, fællesskab og hygge.

Dørene til slotsparken åbner kl. 14.30, og knap en time efter går den første artist på scenen. På programmet er Sanne Salomonsen, Tim Christensen, Barbara Moleko, Carl Emil Petersen, Aura Dione, Sko/Torp, Fenja og AMEA. Derudover er The X Orchestra med til at sætte de musikalske rammer for anden halvdel af koncerterne.

Hammel GF er medarrangør på koncerten, og skal stå for en masse praktisk arbejde i forbindelse med arrangementet.

“Det er fantastisk, at Come2Live er klar på slotskoncerten, og vi er glade for at være en del af arrangementet. Det bliver jo ikke flottere omgivelser, og jeg er sikker på, at det bliver en fed oplevelse for publikum. Vi har mulighed for at tjene lidt penge til klubkassen, så også på den konto, er det til gavn for Hammel”, fortæller Allan Bo Andresen til ByensNyt.dk.

Corona-seating

For at imødekomme en 2021-sommer, der potentielt stadig er præget af Corona, har Come2Live skiftet ståpladserne ud med et helt særligt setup. Slotsparken inddeles i 3 zoner (A, B, C) med 5 sektioner i hver. Hver sektion har plads til et bestemt antal publikummer, så den sikkerhedsmæssige afstand kan overholdes.

Søndagsprogram med live-radio

Som noget nyt byder Come2Live nu også søndagen velkommen i slotsparken. Her kan du bruge en eftermiddag i selskab med Mads & Monopolet med dilemmaer, som publikum selv har stillet, og de to P4-værter Milling & Molbech, der sammen med Jan Glæsels 15-personers orkester tager dig med bagom bandet Earth, Wind & Fire med deres funkshow, Let’s Groove.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler