21. maj 2024

Vaccinationscenter i Hammel lukker 3. september

Oprindeligt var planen, at vaccinationscenteret i Hammel skulle lukke i slutningen af september, men grundet den nuværende situation, så er lukningen rykket frem, således at det sidste stik uddeles 3. september i Hammel Idrætscenter.

Det er det store indkøb af vacciner fra Rumænien tilbage i juni der nu gør, at man er længere fremme i vaccinationskalenderen end forventet, og derfor er man nu kommet frem til, at centeret lukker i Hammel.

“Lige før sommerferien sad vi i møde med Hammel Idrætscenter og Hammel GF for at planlægge, hvordan vi bedst kunne få det til at fungere med en hal mindre frem til slutningen af september. Samtidig kom det så frem, at der var blevet købt et stort antal vacciner i Rumænien, og så var situationen så pludselig en anden. Vi har så været i løbende dialog med sygehuset i Randers og Region Midt, og er kommet frem til, at det giver god mening, at vi lukker vaccinationscenteret i Hammel allerede 3. september”, fortæller Kommunaldirektør Jan Kallestrup til ByensNyt og tilføjer:

“Det er glædeligt, at vi er så langt fremme, at vi kan lukke ned i Hammel Idrætscenter, også med tanke på, at foreningsidrætten jo for alvor går i gang i denne tid. Nu er alle haller tilgængelige i starten af september, hvilket, og jeg vil gerne i den forbindelse sige tak for det gode samarbejde fra Hammel Idrætscenter og HGF, der har været særdeles konstruktive i de møder vi har haft omkring, hvordan det hele skulle fungere”

Til gengæld er der ingen planer om at lukke testcenteret i InSide, hvor man kan blive PCR-testet, mens Jan Kallestrup forventer, at man i løbet af august får en afklaring på, om der skal drosles ned på kommunens kviktest-centre, der er placeret i Hammel og Hinnerup.

Foto: Favrskov Kommune
Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler