15. juni 2024

11 gazeller i postnummer Hadsten

Da Dagbladet Børsen i går d. 11. december offentliggjorde listen med Danmarks hurtigst voksende virksomheder var der hele 11 virksomheder med postnummer i Hadsten, der var repræsenteret.

For at opnå gazelle-status skal virksomheden i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet skal omsætningen være fordoblet over de fire år. Alternativt kan væksten måles på bruttoresultatet.

I 8370 har følgende virksomheder opnået gazelle-status: Hadbjerg Mur & Beton ApS, IP Maskinservice ApS, Claus Bonde Pedersen, 974 Hadsten ApS, Rehau-Behr A/S, Kjaergaarden ApS, Byggesagkyndig.nu ApS, Lyngfeldt Maskinudlejning ApS, Rosborg Møbler A/S, K.E. Elinstallation A/S, Midtjysk Rørmontage ApS og Frost A/S.

Heraf har både Rehau Behr og Byggesagkyndig.nu opnået hæderen hele 5 gange og Hadbjerg Mur & Beton og Frost hver 3 gange. For de øvrige prisvindere er det enten første eller anden gang.

Gazellerne har ry for at skabe job, vækst og optimisme og vi på ByensNyt vil i de kommende dage forsøge at få en kommentar fra nogle af virksomhederne om, hvad gazelle-kåringen betyder for dem.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler