12. august 2022

Godt gang i arbejdet med nye P-pladser i midtbyen

Maskinerne kører på fuld tryk på arealerne ved Sundhedshuset og nu kan man inden længe anvende de nye parkeringspladser.

Renoveringen kommer til at forløbe i flere etaper og er en del af udviklingen af Hadsten midtby i f.m. etableringen af en ny Netto-butik, der efter planen åbner i 2022.

Første etape af renoveringen er netop gået i gang. Her renoveres parkeringspladserne sydvest for Sundhedshuset Hadsten frem til og med uge 31.

Hos Sundhedshuset Hadsten er man glade for, at parkeringsområdet nu får et løft:

– Vi glæder os over, at arbejdet med at renovere parkeringsarealerne ved Sundhedshuset er sat i gang. Det ligger i forlængelse af vores arbejde med at ændre og modernisere Sundhedshuset, så hele området får et løft. Når den nye Netto-butik står klar om et år, vil hele området være en attraktiv del af Hadstens bymidte. Vi ved, at den kommende tid vil give udfordringer for vores lejere, kunder og ansatte. Vi håber på og opfordrer til, at man finder alternative parkeringsmuligheder i Hadsten bymidte, udtaler direktør for Sundhedshuset Hadsten, Lars Persson.

Undskyld vi roder!

Renoveringen af parkeringsarealerne betyder, at der vil være en del byggerod og støj fra anlægsarbejderne. Ligeledes kan det på nogle tider af døgnet være sværere at finde en parkeringsplads tæt på sundhedshuset.

– Vi vil gøre vores til at reducere byggerod og støj, men helt at undgå, at der bliver nogle gener, kan vi ikke love. Favrskov Kommune vil løbende informere om alternative parkeringsmuligheder, så besøgende i området kan indrette sig herefter. Samtidig håber vi på forståelse for de gener, som renoveringen vil medføre for områdets brugere og beboere, siger projektchef Benjamin E. Steen fra Favrskov Kommune.    

Alternative parkeringsmuligheder

Det er nødvendigt løbende at afspærre parkeringsarealerne, mens de renoveres. Derfor henvises der til følgende nærtliggende parkeringspladser:

  • Parkering ved Hadsten Station på Ewald Tangs Alle (120 pladser)
  • Parkering ved Fakta på Kirketorvet (73 pladser)
  • Parkering ved den gamle brandstation på Vesselbjergvej (43 pladser)

Læs mere om projektet og få et overblik over, hvornår de forskellige parkeringspladser er utilgængelige på favrskov.dk/parkering.

Illsustration: Favrskov Kommune
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler