24. maj 2024

Hadsten Boligforening etablerer gæsteværelser

Hadsten Boligforening har netop etableret fire nye, flotte gæsteværelser. De er lavet i nedlagte kontorer, som tidligere blev anvendt af ejendomsfunktionærerne.

Tirsdag havde man inviteret til “Åbent Gæsteværelse”, hvor boligforeningens beboere kunne komme og besigtige de nye gæsteværelser. Mere end 50 lejere kom forbi – og flere steder var der kø for at komme ind.

Det var en glad direktør for Hadsten Boligforening Jørgen Kragh Østby, der til ByensNyt kunne fortælle: “Der var stor begejstring hos beboerne for dette nye tiltag i boligforeningen. Alt er nyt og flot, og det var tydeligt, at det er noget mange vil gøre brug af fremover. Vi arbejder hele tiden på, at det skal være attraktivt at bo i Hadsten Boligforening – og dette tiltag kan jeg fornemme, at beboerne har taget meget godt imod.”

De fire gæsteværelser er placeret forskellige steder i boligforeningens ejendomme, og de kan kun lejes af boligforeningens egne beboere. Boligforeningen må ikke leje værelser ud til at andre end egne lejere, så dette nye tilbud er således eksklusivt for Hadsten Boligforenings 514 lejere.

Jørgen Kragh Østby, fortæller: “Vi har lavet de fire gæsteværelser, fordi det er et godt tilbud til beboerne – og noget vi tror mange beboere vil få gavn af. Har man udenbys gæster, der skal overnatte – så er det da flot at kunne tilbyde dem et dejligt værelse med eget bad. Mange af vores boliger er ikke så store, så der er ikke altid plads til at have overnattende gæster”.

Alle gæsteværelser har også et lille køkken, hvor man kan brygge en kop kaffe og få sig en bid brød.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler