28. september 2022

Hadsten Boligforening skal have ny direktør

Hadsten Boligforenings direktør Jørgen Kragh Østby har meddelt bestyrelsen, at han ønsker at fratræde og foreningen har derfor igangsat rekrutteringen af en ny direktør.

“Vi har været rigtig glade for vores direktør” fortæller hovedbestyrelsesformand Søren Peters-Lehm og næstformand Karsten Byskov i en samtale med ByensNyt. “Vi har med Jørgen i spidsen skabt en solid økonomi i foreningen og har på samme tid implementeret gode investeringer både inden for digitalisering og inden for den grønne omstilling.”

“Vi er også glade for, at Jørgen ikke forlader os fordi han er utilfreds. Jørgen har fået mulighed for at købe sig ind i en mindre eksporterende vækstvirksomhed, hvor han bl.a. skal stå for økonomien, så det er naturligvis en spændende mulighed for ham. Men vi er naturligvis kede af at samarbejdet ikke kan fortsætte” fortæller de to og fortsætter: “Nu skal vi bare have fundet en dygtig person der kan tage over efter Jørgen. Vi har et forestående byggeri af nye boliger i Søndergade, hvor det det nuværende boligkontor ligger og som også skal rumme plads til nye faciliteter for administrationen”.

Boligforeningen er i fuld gang med processen for at finde direktørens afløser, hvor hele hovedbestyrelsen medvirker i beslutningen. Hadsten Boligforening hører ikke til blandt de største, men den er solidt drevet og har en klar opbakning fra hele beboerkredsen til at fortsætte som selvstændig forening. Trods tidens generelle rekrutteringsudfordringer er der alligevel en ganske god interesse for stillingen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler