12. april 2024

Ledige byggegrunde kommer i udbud

I dag, 13. januar, skydes den årlige budrunde på Favrskov Kommunes byggegrunde i gang. I Hadsten gælder det i år Flegebakken, hvor der stadig er ledige grunde. Seglager, der ligger lige bagved Flegebakken, er allerede udsolgt.

Hvert år udbydes ledige byggegrunde i kommunen i budrunde i en periode på godt 10 dage, hvor alle reservationer ophæves, således at alle har mulighed for at byde på de enkelte grunde. Højeste bud over mindsteprisen løber med den enkelte grund. I år er det kun Flegebakken der er i udbud i Hadsten, mens der er udbud på Møllebækken i Voldum samt Lindkjærvej i Vissing.

Udbudsrunden løber indtil 27. januar, hvorefter det igen er muligt at reservere ledige grunde fra 1. februar. Se mere om de ledige grunde, og hvordan man byder på flyttilfavrskov.dk

I løbet af 2021, kommer der flere grunde til salg på Seglager, men der er dog ikke meldt noget ud officielt i forhold til, hvornår det bliver.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler