12. april 2024

Ny rekord af solgte grunde i 8370

Der er fuld fart på salget af ejendomme, hvilket man får bekræftet af byens ejendomsmæglere, hvor både Danbolig og EDC melder om heftig aktivitet, men der er i den grad også gang i salget af grunde. 2020 ser ud til, til trods for Corona, at blive det klart mest sælgende år siden 2007.

Alene i de første ni måneder af året er der solgt 64 grunde i hele Favrskov Kommune, heraf er hele 34 af dem solgt i 8370 Hadsten. 31 i Hadsten og tre i Voldum. I Hadsten er det Flegebakken og Seglager, der står for de 31 salg, og det glæder borgmester Nils Borring, at der er så meget positiv aktivitet, endda uden at der er solgt grunde i Hinnerup og Søften, som ellers plejer at være højdespringerne i kommunen.

“Corona-situationen har på mange måder gjort 2020 til et ”mærkeligt” år, hvor meget er aflyst, og andet har været vanskeligt at gennemføre. Heldigvis har det ikke stoppet folks lyst til at bygge nyt og skabe nye rammer om deres hverdag. Det er især glædeligt, at folk i den grad har fundet ud af, at der er mange skønne steder at bygge deres nye bolig i Favrskov. Vi har allerede nu solgt 64 byggegrunde i år, og det betyder, at der er solgt flere grunde på de første ni måneder af 2020, end der blev solgt i hele 2019, hvor vi solgte 59 grunde”, siger borgmester Nils Borring i en pressemeddelelse fra Favrskov Kommune.

Borgmesteren tilskriver en ny og mere målrettet profilering af Favrskov en del af æren for de flotte salgstal.

“Vi har det seneste års tid arbejdet målrettet på at øge kendskabet til Favrskov som en attraktiv bosætningskommune via en række indsatser, der strækker sig lige fra et nyt bosætningssite over Instagram, reklamer på TV og busser samt ikke mindst en markant større tilstedeværelse på sociale medier. Vi har en mangfoldighed af udfoldelsesmuligheder og alle steder en nærhed til en skøn natur. Det har folk for alvor fået øje på, og det er vi rigtig glade for”, udtaler borgmesteren.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler