18. maj 2024

Rift om både boliger og erhvervslejemål i Hadsten

Interessen for at bosætte sig eller etablere virksomhed i Hadsten har aldrig været større end lige nu. Boligsalget sætter rekorder, liggetiden er uhyre kort og efterspørgslen efter både private- og erhvervslejemål er stigende.

Joan Pank og Tommy Risgaard fra danbolig Hadsten

Den oplevelse bekræfter Tommy Risgaard fra DanBolig Hadsten. “Vi har aldrig solgt så mange huse, som vi har gjort det seneste år og vi har konstant et stort antal potentielle købere i kartoteket. De er klar til at slå til, når der kommer noget til salg der imødekommer deres ønsker og det vælter faktisk ind med nye emner hele tiden. Og det er jo ikke bare os, der har det sådan” mener Tommy. “Der er bare gang i Hadsten”.

Tendensen er den samme flere steder i byen. Der er rift om boligerne både til salg og til leje.

“Alle vores boliglejemål er udlejet” fortæller Jeppe Holm fra Jeppe Holm Ejendomme, der er en af byens store udlejere “og vi har heller ikke mange ledige erhvervslejemål” fortæller han.

“Vi har kun enkelte tomme erhvervslejemål, blandt andet i baghuset i Østergade, hvor Røde Kors tidligere lå men med de forespørgsler vi får lige nu, tror jeg kun det er et spørgsmål om tid.”

At interessen for erhvervslejemål, særligt kontorer er stor bekræftes af en anden af byens større erhvervsudlejere GP Ejendomme der ejes af Gregers Petersen. Her får man konstant henvendelser fra folk der gerne vil etablere virksomhed i byen.

“Vi kan desværre ikke tilbyde dem kontorlokaler i vores ejendomme pt. De er fuldt bookede” fortæller Gregers Petersen til ByensNyt.

“Både Banegaarden, den nye banegård, vores ejendom på Egevej (Red: I folkemunde “Det gamle bibliotek”) og Ågården er fuldt besat. Vi har kun et enkelt enkeltmandskontor tilbage i Ågården og flere af vores mødelokaler anvendes endda om aftenen til undervisning og til køreskole. Når der er nye, der henvender sig, prøver jeg selvfølgelig, om jeg kan hjælpe dem videre til andre udlejere her i byen, men det er svært lige nu, for der er ikke meget ledigt”.

Lad os håbe at interessen for at bosætte sig eller etablere sig i Hadsten fortsætter og at det resulterer i nye boliger og flere erhvervslejemål. Det giver omsætning i byens butikker og servicevirksomheder og et fortsat godt grundlag for byens skoler og institutioner.

Bonus: Vidste du, at du altid her på ByensNyt kan se, hvilke boliger der aktuelt er til salg i 8370.

Den oplysning finder du under Boliger til salg.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler