27. maj 2024

Storstilet byggeri på vej i Ågade

Projektet kaldes Lilleåhusene om omfatter et byggeri på 5 etager. Fire etager med 28 lejligheder og på 5. etage 2 penhouse ejerlejligheder. Byggeriets forventes påbegyndt i foråret 2021 og færdig til indflytning vinter 2023.

Bygmester Harry Nielsen fortæller i et informationsbrev til interesserede, at projektet er lagt ud til offentlig høring i alt 8 uger, heraf er der nu 1 uger tilbage.

Harry Nielsen skriver videre i informationsbrevet. “Efterfølgende bliver der afsat 4 uge, til behandling af indkomne klager, herefter er projektet klar til at kommer med til behandling i byrådet. I samme øjeblik vi har byrådets godkendelse, går vi i gang. I projektet tilbyder vi lejligheder både køb og leje. Vi har 28 lejligheder fra 98,5 m2 til 101,5 m2 til salg eller leje. Bygningen er på i alt 5 etager, 4 etager med lejligheder som beskrevet og på sidste etage bliver der 2 penthouse lejligheder på hver 150 m2. Disse udbydes kun til salg ikke til leje.”

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler