28. februar 2024

106.000 kr til den gode sag mod kræft

I weekenden 24.-25. august viste mere end 600 deltagere til årets Stafet for Livet, at vi formår at stå sammen her i byen og gøre en indsats der nytter. Stafet For Livet er et døgn, hvor der sættes fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Begivenheden giver mulighed for at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er stærkt lokalt fællesskab, oplysning og indsamling – for kampen mod kræft

En skøn begivenhed med fællesskab og gode oplevelser

Årets 600 deltagere, som er ny rekord vandrede og løb bidrag ind til den gode sag, godt støttet af lokale virksomheder og donationer fra private og overskuddet blev på ikke mindre end 106.000.

Jeg havde selv fornøjelsen af at være med hele weekenden og kan absolut anbefale at deltage. Man indbetaler 100 kr for at deltage, som går ubeskåret til kampen mod kræft. Man kan så gå eller løbe rundt på en eller flere runder på stierne omkring Bavnehøjskolen. For hver runde man går, er der donationer fra lokale virksomheder til sagen. Stafetten starter med at deltagere der kæmper mod kræften går en æres runde og så er stafetten igang. På pladsen bag HSK er der telte med aktiviteter og en scene med underholdning, taler og musik og opdateringer i løbet af dagen.

Ved 22 tiden er der en højtidelig lysceremoni, hvor man dekorerer en pose med et fyrfadslys, der sættes i en smuk formation på plænen. Der afholdes en kort ceremoni med taler og sanger og derefter begiver deltagerne sig afsted og sætter deres pose langs ruten. Et smukt og bevægende syn. Senere er der midnatsbingo og i flere af teltene er der hygge og socialt samvær.

Til Stafet for Livet viser vi, at der er et stærkt sammenhold i 8370 og jeg kan kun anbefale at du deltager næste år, når begivenheden igen finder sted d. 29.-30. august. Vær med i en time eller hele døgnet, du bestemmer selv og vi kæmper for en god sag.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler