12. april 2024

40 år med Byforeningen for Ødum og Omegn

60 borgere fra Ødum mødte op i forsamlingshuset da foreningen i september kunne afholde sit 40 års jubilumsreception. Det blev en festlig eftermiddag. Borgmester Nils Borring ankom med hestvogn venligst udlånt fra Vibegården og han afholdte åbningstalen. Hestevognen kørte derefter ture med gæsterne i området. I forsamlingshuset var der etableret et mindebord med masser af fotos og historier, der gav anledning til en rigtig god snak i salen. Der blev serveret Ødum-hottere og børnene kunne mæske sig med popcorn og slushice. Hele eftermiddagen var der ligelkdes festlig musik fra “Den Levende Jukebox”.

Afslutningstalen blev afholdt af Pernille Helberg Stentoft fra Kultur På Hjul, der har til formål at skabe bevægelse i landbyerne og hun fortalte på smukkeste vis hvor meget Ødum består af.

Kilde: HØST oktober 2020

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler