28. maj 2023

50 har allerede meldt sig som frivillig til ny café

I mandags var der opstartsmøde til Hadstens kommende brætspilscafé, der kommer til at ligge i Sundhedshuset Hadsten lige over for stationen.

Der var mange, der var mødt op, og allerede nu har over 50 personer meldt sig som frivillig til alle mulige opgaver lige fra regnskab, til rengøring, til vagtplanlægning og folk, der gerne vil være spilansvarlig.

Det er Trine Persson og Linda Winding, der er initiativtagere til projektet, og sidstnævnte var efter mødet meget begejstret for opbakningen.

“Det er vildt overvældende, og noget af det vi fik ud af i aften (mandag, red) var, at vi har fået en, der vil stå for vagtplanlægning, vi har fået en bogholder, og så har vi fået to hardcore økonomifolk, og bare det er guld værd”, siger Linda Winding og fortsætter:

“Men der er jo ikke en café, uden at vi har rigtigt mange frivillige, og det har vi. Vi har næsten 50, der vil være frivillige, vi har 170, der er med i vores facebookgruppe, så hele den store mængde af mennesker, er det er der kommer til at gøre forskellen”

Caféen bliver til i et samarbejde med Røde Kors, og overskuddet kommer også til at gå til selvsamme organisation. Se resten af interviewet med Linda Winding i videoen her under.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler