20. juli 2024

700 tyrolere festede løs i vestjyskBANK Arena

For 5. år afholdt Hadsten Håndbold den nu snart traditionsrige Hadsten Bierfest, hvor over 700 tyrolerklædte gæster, skabte en fantastisk fest fra 12:00-20:00 i vestjyskBANK Arena i lørdags.

Billetterne til festen blev revet væk, så man i slutningen af maj måned 2019 kunne melde totalt udsolgt, blot 20 dage efter man satte billetterne til salg.

”Et af grundlagene for vores succes med Bierfesten, er alle de fantastiske frivillige mennesker, der støtter op og hjælper til undervejs i processen. Vores 16 ambassadører der sælger billetterne på rekordtid er nogen af dem. Men der er så mange der vil hjælpe til og det sætter vi enorm stor pris på”, fortæller Bjarne Frislev, der sammen med Lars Bager, er 2 af hovedmændene bag festen.

”TopSeven, der er dem vi arbejder sammen med omkring konceptet, roser også vores fest lige fra opsætning, afvikling og til oprydning bagefter. Herudover er det jo fantastisk at kunne afholde en fest, hvor vores 4-6 dørmænd, ikke har en eneste ting at skulle lave under festen, folk er her simpelthen bare for at holde en fest og det holder de så”, fortsætter Bjarne.

Hadsten Bierfest kommer tilbage sidste lørdag i januar igen i 2021 og billetterne sættes til salg i midten af maj 2020. Her vil deltagerne fra årets fest, have mulighed for først at købe deres billetter ved deres ambassadører og så sættes de resterende i udbud derefter.

Artiklen er skrevet af Simon Buus Olsen, Event og salgschef i Hadsten Håndbold

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler