20. juli 2024

75 års fødselsdag markeret i høj solskin

Beth Pedersen, medejer af Standard i Hadsten markerer i dag sin 75 års fødselsdag. Hun har godt nok fødselsdag 1. april, men grundet Corona, var butikken denne dag lukket.

I sidste uge begyndte Standard dog igen at holde åbent, og derfor valgte man, at i dag skulle det markeres, at Beth havde rundet de 75 år. Der var pænt med kunder i butikken, da ByensNyt kiggede forbi, så Beth havde ikke for god tid, men en lille snak blev det dog til.

“Vi havde jo egentligt gjort klar til den 1. april, men så kom Corona, og så blev det altså i stedet i dag, at vi kunne markere dagen. Planen var egentligt, at vi ville have budt på kagemand og et lille glas, men det med kagemand går selvfølgelig ikke i disse dage med smittefare, så i stedet får kunderne en “Forglem mig ej” med hjem”, fortæller Beth.

Nedlukningen har hos Standard, ligesom mange andre steder, sat sine spor, men Beth fortæller, at kunderne lige så stille er på vej tilbage.

“Det er højsæson for os, så det har ikke været sjovt det her, men heldigvis har vi nogle gode og søde kunder, og jeg fornemmer at de stille og roligt er på vej tilbage, så forhåbentligt bliver det snart mere almindelig hverdag”

Beth har sammen med sin mand, Lars, haft Standard siden 1969, og kunne altså sidste år, markere butikkens 50 års jubilæum.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler