14. juli 2024

8 skarpe til Anders Juel

ByensNyt.dk starter i dag en ny føljeton op, som vi har valgt at kalde “8 skarpe”, hvor vi stiller 8 spørgsmål til forskellige personer der har tilhørsforhold til 8370, enten via deres virksomhed, deres engagement i området eller gennem en forening.

Vi lægger ud med Afdelingsdirektør for Sparekassen Kronjylland i Hadsten, Anders Juel.

Hvor længe har du boet i 8370?
Bor i Aarhus, men har arbejdet i Hadsten siden 2016.

Hvad er du mest glad for ved at bo/arbejde i 8370?
Der er utroligt mange foretagsomme mennesker i Hadsten; erhvervsdrivende, foreningsfrivillige og andre ildsjæle, der tager initiativ til et hav af forskellige aktiviteter. De gør byen levende og dynamisk ud over, hvad man kan forvente af en by af Hadstens størrelse.

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?
Sparekassen er Kulturpartner i Sløjfen, så jeg benytter mig ofte af de forskellige tilbud, og ellers forsøger jeg at deltage i nogle af de mange arrangementer, der ellers er i byen.

Dyrker du sport/motion i 8370?
Nja, det bliver vist mest frem og tilbage mellem min arbejdsplads og bilen 🙂

Er du medlem af en forening i 8370?
Jeg er engageret i bl.a. Hadsten Rotary Klub og Østjysk Business Network. Begge steder møder jeg mange lokale mennesker og henter rigtig megen inspiration fra netværket og de spændende foredragsholdere. .

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig:
Det må være Sparekassens lokaler på Søndergade 8 – en fantastisk arbejdsplads 🙂

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?
Byens butikker er desværre alt for oversete. De overrasker positivt, når man kommer rundt og man oplever rigtig gode udvalg de fleste steder og ikke mindst en meget personlig betjening. Brug dem nu, så bliver du hurtig en kendt og velset kunde 🙂  

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?
Jeg håber, der bliver bygget flere boliger i midtbyen, så vi kan få en byfortætning med flere mennesker, der kan give grundlag for en eller flere cafeer og restauranter. Det kunne give endnu mere liv til byen og ikke mindst til butikkerne.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler