23. september 2023

8 skarpe til Gert Jensen

Gert Jensen er mangeårig formand for HSK Fodbold, og før det seniorformand i selv samme klub. Ham har ByensNyt stillet 8 skarpe, og dem har han heldigvis svaret på.

Til dagligt arbejder Gert for Aarhus Kommune, og så har han også i mange år været aktiv i Farvskov Idrætssamvirke, men det er i denne omgang som fodboldformand, at ByensNyt har stilet ham de 8 skarpe.

Hvor længe har du boet i 8370?
Har boet i Hadsten siden 1994.

Hvad er du mest glad for ved at bo/arbejde i 8370?
Jeg synes, at Hadsten er en god by at bo i og har en passende størrelse. Ligger dejligt centralt, gode transportmuligheder, jeg har nemt ved at komme på arbejde i Aarhus. Synes vi har nogle gode uddannelsesinstitutioner, butikker, virksomheder, erhvervsdrivende der støtter lokalt og et godt foreningsliv med mange ildsjæle der gør en kæmpe frivillig indsats og udbyder en bred vifte af gode fritidstilbud. Glad for vi har fået FrivilligCenter Favrskov, Favrskov Talent og nyhedsmediet Byens Nyt i Hadsten. Godt for foreningslivet, Hadsten og Favrskov Kommune. Og så har vi vist, at vi kan stå sammen i Hadsten i svære tider, senest i form af projektet ”Sammen i 8370”, som de tre foreninger Hadsten Hawks, Hadsten Håndbold og HSK Fodbold er gået sammen om.

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?
Ja, vi benytter os af de forskellige tilbud og går til diverse arrangementer, foredrag og koncerter, når tiden tillader det.

Dyrker du sport/motion i 8370?
Ja, jeg elsker at ”lege” med de ”Gamle drenge”. Spiller Old Boys fodbold i HSK, og vi har et fantastisk sammenhold og et par gode/dedikerede holdledere der hvert år sørger for, vi kommer til udlandet for at hygge og se en fodboldkamp. Senest gik turen til Grækenland, hvor vi spillede kamp mod et hold fra Athen: Panerythraikos FC. Desuden går jeg mange ture med min kone Lis, især turen rundt om Kollerup elsker vi.

Er du medlem af en forening i 8370?
Jeg er medlem af/formand for HSK Fodbold. Er også medlem af FrivilligCenter Favrskov.

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?

NMT-BYENS Arena, Hadsten og klubhuset, HSK Fodbold, hvor jeg tilbringer det meste af min fritid, og hvor jeg nyder samværet med medlemmer, trænere og ledere.

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?
Opfordring til at melde sig ind i en af de mange foreninger, hvorefter de kommer til lære nye mennesker at kende. Opfordring til at handle lokalt. Synes vi har et godt mix af butikker med god service og venlig/personlig betjening.  

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?
Jeg savner en butik med herretøj. Jeg savner Marcus, der lå i Hadsten Centret. Her fik jeg/vi en super god betjening af Jan Stensgaard & Co.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler