27. maj 2024

8 skarpe til Hans Peder Hansen

I vores føljeton, hvor vi spørger folk der på den ene eller anden måde gør sig positivt bemærket i 8370, er vi nået til Hans Peder Hansen, der er afdelingsdirektør i Vestjysk Bank i Hadsten

Navn:
Hans Peder Hansen

Stilling:
Afdelingsdirektør i Vestjysk Bank

Hvor længe har du boet i 8370?
Jeg har boet i byen i 27 år, men er for nylig flyttet til Silkeborg, hvor jeg har tæt familie.  

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?
Det er en ”all inclusive” oplevelse.
Hadsten giver med en central placering og et aktivt handels- og erhvervsliv mulighed for spændende job. Det levende kultur- og foreningsliv åbner for masser af gode oplevelser og relationer, og endelig tilbyder byen trygge rammer for både unge- og ældre familiemedlemmer. Det har stor betydning for byen, at vi kan deltage på alle parametre for at skabe en hel og levende by.

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?
Jeg havde billetter til både Aura og Rugsted & Kreutzfeldt i Sløjfen. Det er selvfølgelig ærgerligt, når nogle af de større arrangementer må aflyses, men så må vi jo blot deltage i lidt flere, når muligheden åbnes. Min erfaring siger, at også de mindre arrangementer kan give store øjeblikke. Som hovedsponsor i Hadsten Håndbold føler vi os også sat på bænken af Covid-19, men jeg håber, at Vestjysk Bank Arena igen snart kan fyldes med glade håndboldspillere og gode arrangementer.   

Dyrker du sport/motion i 8370?
Min deltagelse i foreningslivet har oftest været i bestyrelsessammenhæng, mens motionen mest plejes ved en løbetur i skoven.

Er du medlem af en forening i 8370?
De seneste 3 år har jeg været bestyrelsesformand for Hadsten Handel. At byen kan tilbyde en god og bred detailhandel er en væsentlig forudsætning for at vedligeholde det gode byliv. Det er derfor også en fornøjelse at opleve de gode initiativer, der er taget den seneste tid, for at støtte op om det lokale. Det kan blive til gavn for os alle, og jeg tror det udtrykkes fint med ”Hadsten – din og min by”. Desuden er jeg forholdsvis nyt medlem af Rotary, men det tegner sig også til et spændende og meningsfyldt samvær.   

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?
Bopæl og arbejdsplads er vel naturligt noget særligt, men de positive oplevelser af steder skabes af positive oplevelser – oftest sammen med andre. Det bliver til en masse særlige steder…  

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?
Mit bedste tip er at bruge byen. Brug kulturtilbuddene, nyd naturen, deltag i foreningerne som aktiv eller frivillig, handel i butikkerne – og vær med til at gøre byen levende.

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?
Det kunne være godt med en herretøjsforretning

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler