24. september 2023

8 skarpe til Henrik Hagemann

Hadsten fodboldklub HSK fylder til sommer 100 år og i den anledning har vi på ByensNyt kontaktet klubbens formand Henrik Hagemann og bedt ham besvare de 8 skarpe.

Henrik er uddannet elektriker i 1986. Arbejder i dag på 32. år hos Beumer Group i Aarhus. Tidligere kendt som Kosan Crisplant

  1. Hvor længe har du boet i 8370?                    

Jeg har boet i byen siden foråret 2003. Bor på Grønningen som er et lille smørhul i Hadsten

2. Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?     

Min familie har altid været glad for muligheden for at handle lokalt. Dette var også en af grundene til vi flyttede til byen. Desuden var der velfungerende skoler og pasningsordninger til da børnene var små. 

3. Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?

Må indrømme de sidste mange år som træner for først drenge Årg 2002 og senere pigetræner for årgang 2005 har taget det meste af min fritid. Men biografen, Sløjfen og specielt sportshallerne er blevet flittigt brugt, dog mest som tilskuer. Men dejligt byen tilbyder en stor palette af arrangementer og sports faciliteter.

4. Dyrker du sport/motion i 8370?

Jeg spiller fodbold i HSK sammen med de skønneste mennesker der kommer ligeså meget for det sociale som at trille med fodbolden.

5. Er du medlem af en forening i 8370?

Ja, jeg er medlem af HSK Fodbold. Har altid spillet fodbold og blev som barn ofte taget med på Stadion i Aarhus og se AGF spille kampe. Og er den dag i dag stadig fan af GF.

6. Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig.                                                        

Mit favorit sted er helt klart hjemme på vores lille frimærke på Grønningen, sammen med familien

7. Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Det er bare om at komme afsted til den sport eller interesse man har. Og møde nye mennesker.8.

8. 8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Som tilflytter og formand for HSK fodbold, ærgrer det mig, at vores politikkere ikke har formået at skabe stedet, hvor alle idrætsgrene kunne samles. Og så var det brandærgerligt, at der ikke kom en svømmehal, noget ligende det der kom i Randers, havde været perfekt bag ved sløjfen sammen med biograf. Så kunne der drives en kafe og der var skabt en oase midt i byen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler