27. maj 2024

8 skarpe til Jette Eriksen

ByensNyt.dk har sat en ny føljeton i gang, hvor vi løbende stiller forskellige personer med tilknytning til 8370 “8 skarpe”.

I dag er det Jette Eriksen der svarer på de 8 spørgsmål. Jette er ejendomsmægler og ejer EDC Huset i Hadsten og Hinnerup.

Hvor længe har du boet i 8370?
Siden 2009

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?
Jeg bor i Hadbjerg, som er det perfekte sted for mig og min søn. Nemt til skole, kammerater og super godt naboskab. Generelt er jeg meget glad for at bo i postnr. 8370 og bruger Hadsten by meget til stort set alle mine indkøb.

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?
Ja. Vi er sponsor i eks. Både Sløjfen og Hadsten håndbold, som begge udbyder mange gode tilbud, som både jeg og mine medarbejdere flittigt benytter. Ofte udbyder vi også billetter til de forskellige arrangementer på vores facebook side.

Dyrker du sport/motion i 8370?
Ikke hvis jeg kan blive fri 🙂

Er du medlem af en forening i 8370?
Nej, men sønnike er medlem i HØST og Hadsten Håndbold.

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?
Ja, vores fællesterrasse i naboens have, som vi er nogle familier der ”deles” om J Her deles mange gode flasker rødvin!

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?
Et godt tip er helt sikkert at være en del af idrætslivet. Her møder man en masse andre fra byen og bliver dermed hurtigt en del af fællesskabet.

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?
En sushi-restaurant!! Eller generelt et sundt alternativ til pizzariaerne osv. Som ejendomsmægler må jeg også konstatere, at vi mangler bynære boliger, som passer til pensionister. Der er en kæmpe efterspørgsel efter det, som gør, at mange bliver boende i deres huse langt længere end de reelt ønsker, fordi der simpelthen ikke er noget alternativ. Vi kunne også godt bruge nogle udstykninger, hvor grundene ikke nødvendigvis behøver at være 1.000 m2. I dag har vi mange singler, som egentligt er ret købestærke, men som ikke behøver 180 m2 huse. Men at bygge 130-150 m2 på de store (og dermed lidt dyre) grunde der udstykkes, hænger ikke sammen økonomisk. Samlet set kan en bolig på eks. 130 m2 ikke bære den pris, som det koster at købe grunden og bygge huset. Så et mere varieret udbud af grunde kunne vi godt tænke os 🙂

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler