21. maj 2024

8 skarpe til John Nielsen

John Nielsen er en særdeles aktiv person, der godt nok ikke bor i 8370, men som via sine virksomheder, sørger for vækst i byen. Han er derudover en aktiv bruger af Hadsten, både kulturelt og foreningsmæssigt.

Vi har stillet ham 8 skarpe spørgsmål, og han har kvitteret med 8 skarpe svar.

Navn:
John Nielsen

Stilling:
Indehaver af IT-konsulentvirksomheden Nielco IT, direktør og indehaver af digitalbureauet OnlineSynlighed.dk samt partner og direktør i virksomheden UlovligKopiering.dk

Hvor længe har du boet i 8370?
Jeg bor i Favrskov, men ikke i 8370. Har dog drevet mine virksomheder med base i Hadsten siden 2009.

Hvad er du mest glad for ved at bo/arbejde i 8370?
8370 er et fantastisk område med en masse fortagsomme og imødekommende mennesker og et helt fantastisk netværk. Jeg er meget glad og taknemmelig for mit netværk i 8370.

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?
OnlineSynlighed.dk er kultursupporter i Sløjfen, og jeg benytter mig jævnligt af de fine tilbud. Støtter i øvrigt op om den årlige Favrskov Revyen i Sløjfen.

Dyrker du sport/motion i 8370?
Ja, som regel et par gange om ugen i motionscentret Easyfit i Hadsten centrum, ikke langt fra vores kontorer.

Er du medlem af en forening i 8370?
Jeg er engageret medlem af Hadsten Rotary Klub og har været det siden 2012. Netværk betyder som nævnt rigtig meget for mig, og Rotary er et aktivt erhvervs- og socialt netværk med en humanitær vinkel. Herudover er jeg medlem af Favrskov Erhvervsråd og sidder pt. i bestyrelsen.

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig
Byens gamle banegårdsbygning, iværksætterhuset og kontorfællesskabet Banegården, vil altid betyde noget helt specielt for mig. Det var der jeg fik muligheden for at udvikle min virksomhed. Og så selvfølgelig vores kontorer på Østergade 15, ovenpå Vestjysk Bank, hvor mine virksomheder i dag har kontorer. 😊

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?
Hadsten har nogle rigtig gode butikker med en god og personlig betjening.

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?
Jeg er en af dem, som håber, at der kommer endnu flere boliger i byens centrum, så vi kan få et endnu stærkere fundament og kundegrundlag for byens butikker, og måske endda få flere spisesteder og caféer. Og ikke mindst en herretøjsforretning. Det mangler der i 8370.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler