17. juni 2024

8 skarpe til Kathrine Bloch

Dagens 8 skarpe går denne gang til en vaskeægte Hadsten-borger, nemlig Kathrine Bloch, der er født og opvokset i Hadsten.

Hun er formand for Hadsten Idrætskreds, som er en forening, hvor man kan dyrker forskellige former for gymnastik. Ud over at være formand, så er Kathrine også instruktør for springgymnastik, og så kan du finde hende hos Mester Jacob, hvor hun sørger for, at lange brød og kager over disken.

Hvor længe har du boet i 8370? 
Jeg er født og opvokset i Hadsten. 

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?
Hadsten er en lille hyggelig by, hvor mange kender hinanden. Der er byliv, men stadig ro. Jeg bor tæt på venner og familien, hvilket gør det lidt nemmere at se hinanden ofte. Derudover er jeg glad for at bo i en by centralt placeret, og med gode transportmuligheder til Aarhus og Randers. 

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?
Et af de tilbud jeg har benyttet mig meget af er biblioteket, desværre glemmer jeg nogle gange at prioritere tiden til at læse en god bog. Jeg synes, det er dejligt at kunne handle, og dermed også støtte lokalt, hvad end det handler om kulturtilbud eller butiksindkøb. Vi har jo alle et fælles ansvar for at dette i fremtiden skal være en mulighed, derfor bestræber jeg mig på at støtte lokale tilbud. 

Dyrker du sport/motion i 8370?
Som barn og teenager gik jeg springgymnastik, og holdt fast i dette i mange år. Lige for tiden er jeg ikke tilmeldt noget hold som bruger, men får en masse motion som instruktør på gymnastikhold 🙂 

Er du medlem af en forening i 8370?
Jeg er medlem af Hadsten Idrætskreds. Jeg bruger mange timer som frivillig i foreningen, og synes der er et rigtig godt sammenhold, både blandt frivillige og brugere, og mange gode tilbud for både børn og voksne 🙂 

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig
Det er svært at vælge ét sted, særligt når jeg har boet i byen så mange år som jeg har. Jeg har gode minder fra mange steder i byen, og mange steder betyder noget særligt for mig. Jeg skulle forleden aflevere nogle ting i gymnastiksalen i HKIC, og kunne ikke lade være med lige at kigge ind i hallen, hvor vi skulle have afholdt gymnastikopvisning sidst i marts. Vi måtte aflyse opvisningen grundet smittefaren for Corona, hvilket selvfølgelig var virkelig ærgerligt. Da jeg stod og kiggede ind i hallen, hvor den manglende opvisning skulle have været afholdt, mærkede jeg særligt, hvor meget jeg holder af gymnastikken og forbinder hallen med gymnastikopvisninger efter en sæson med mange gode træningstimer i salene. Derudover nyder jeg gåture omkring Kollerup. Smukke omgivelser og masser af ro.

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?
Hadsten er som tidligere nævnt en by hvor mange kender hinanden. De fleste er meget åbne og imødekommende – snak sammen med naboer og mennesker du møder på din vej. Kender du ingen i byen, kan en god måde at lære nogle at kende på, være gennem frivilligt arbejde. Undersøg hvad byen har – den har ofte mere at byde på end man tror. 

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?
Ikke umiddelbart

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler