28. februar 2024

8 skarpe til Kurt Lausen

8 skarpe er en tilbagevendende kategori på ByensNyt, hvor vi beder en lokal profil om at svare på de samme 8 spørgsmål. Dennegang er spørgsmålene rette til Kurt Lausen, der driver virksomheden HR Solutions i Banegaarden i Hadsten og som samtidig er frivilligt bestyrelsesmedlem i byens foreningsliv.

Stilling: Indehaver af HR Solutions ApS

Hvor længe har du boet i 8370?

Vi flyttede til byen 1. oktober 2004

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?

Jeg synes vi har rigtig gode skoler og et godt foreningsliv

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?

Jeg deltager primært gennem mine børn som spiller Badminton. Jeg er glad for at kunne bidrage lidt til foreningslivet da foreningslivet har givet mig meget igennem mange år i sportens verden. Da vores børn var helt små var modelbanen et stort besøgssted hver weekend – så det har fyldt meget for os. I dag er det mere vores Biograf og foreningslivet der fylder i deres liv. Personligt kunne jeg godt være bedre til at benytte Kulturhuset Sløjfen udover biblioteket

Dyrker du sport/motion i 8370?

Jeg cykler en del både i Favrskov Kommune og udenfor – Jeg er særdeles glad for de mange små veje på landet som giver mulighed for frihed, frisk luft og gode bakker – jeg syntes at vi i kommunen har gode muligheder både for flade ruter men også meget bakkede ruter.

Er du medlem af en forening i 8370?

I dag er jeg ikke medlem af en forening – men anvender en del timer pr. uge i Hadsten Badminton Klub samt i bestyrelsen for HKIC, hvor jeg repræsenterer HBK.

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?

Ja bestemt både vores private hjem i Østbyen samt Galten Kirke, hvor jeg blev gift med min kone.

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Der er så mange skønne steder bl.a i skovene rundt om Hadsten samt Hammel. Her er gode muligheder både for gå, løb og MBK kørsel-

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Ja bestemt en svømmehal eller et friluftsbad til gavn for alle børn, voksne og senior i Hadsten. Det er jo ikke alle Hadsten-børnene, der selv kan komme til Hammel eller Hinnerup.

Relaterede artikler