24. september 2023

8 skarpe til Lars Bager

ByensNyts 8 skarpe spørgsmål går i dag påskedag til Lars BAGER Laursen. Lars bor i Hadsten sammen med Anja, 2 børn; Rebecca på 21 som er flyttet hjemmefra og Sander på 15 som bor hjemme

Lars arbejder ved Linco Food Systems, som er en del af BAADER gruppen, og der har han sin daglige gang i pakkeriet og i forsendelsen

1. Hvor længe har du boet i 8370?

Jeg har boet i Hadsten siden 1989, men er kommet i Hadsten fra barnsben da mine Bedsteforældre boede i smedegyden, der har jeg i mine ferier vundet flere FA-Cup Finaler og VM i fodbold på det grønne areal mellem Smedegyden og Tværvej.

2. Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?

Vi har mange gode venner her i byen, især de gode mennesker i vores Tipsklub som har haft 30 års jubilæum ( Hjorten, Tc, Tyson og Konrad ), og så kan du altid sommer og vinter finde noget sport/idræt at komme ud af se.

3. Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?

Jeg er altid at finde i *HULEN* I Hadsten når der er Håndbold, det er både til Elite og bredde Håndbold. så er jeg også meget på fodboldbanerne.

4. Dyrker du sport/motion i 8370?

Jeg har spillet både Fodbold og Håndbold i Hadsten, men min kropsbygning siger, at jeg ikke må mere, men en del gåture rundt til Håndbold, fodbold og nogle ture i skovene i og omkring Hadsten bliver det også til.

5. Er du medlem af en forening i 8370?

Jeg er medlem af byens store fest, BIERFESTEN, hvor vi er nogle folk som får banket en ganske OK fest op at stå den sidste Weekend i Januar. 

Jeg kan godt lide, at vi holder en fest, hvor byens og omegnens mennesker bruger en masse penge, som bliver brugt igen til byens unge mennesker som i dette her tilfælde så er i Håndbold klubben, samme måde som med Lillåmarked hvert år, deler penge ud i Hadsten og omegn.

Så er jeg med i både Håndbold og Fodbold som passiv medlem, hvor det er stor glæde at de begge steder stadigvæk kan bruge min hjælp når det brænder på.

6. Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?

*HULEN* Vestjysk Bank Arena betyder rigtig meget for mig. I 10 år havde jeg forpagtningen af cafeteriet, så det er klart et sted som betyder helt vildt meget for mig og min familie, det er klart at fodboldklubben også betyder vildt meget for mig, efter min gang der siden jeg kom til byen i 1989, har jeg selv spillet fodbold, begge mine børn ( Rebecca og Sander ) har spillet og spiller fodbold i klubben. Jeg har været medlem af bestyrelsen i starten af min tid klubben, været træner for både Senior, piger og drenge i klubben. og hjælper stadig gerne til med ad-hoc opgaver ved stævner og lignende

7. Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Kom ud og vær med i Hadsten store foreningsliv, det er der man lærer folk at kende.

8. 8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Jeg ved som ikke om jeg savner noget ved Hadsten, måske lidt mere opbakning til byens butikker, som altid støtter op omkring byens foreningsliv.

Bak om de ting som folk laver, fordi de kan lide det, og ikke selv tjener en krone ved det, men overskuddet går tilbage til de foreninger som laver noget for andre. Her tænker jeg på vores lokale foreninger og ikke mindst STAFET FOR LIVET og LYNGÅ KNÆKKER CANCER

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler