24. september 2023

8 skarpe til Lars Blomst

Påsken på ByensNyt indledes med 8 skarpe til Lars Blomst. Ved at læse hans svar kan man faktisk se, at Lars i virkeligheden hedder Lars Simonsen og at han har boet i 8370 i hele sit liv.

Navn: Lars Simonsen, indehaver af HADSTEN BLOMSTER 

  1. Hvor længe har du boet i 8370?

Siden Marts 1968

  1. Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370? 

Vores lokale sammenhold, gode indkøbs muligheder, tæt på naturen 

  1. Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?

Ja syntes der er mange gode tilbud i det lokale kulturliv, holder rigtig meget af de lokale foreninger der skaber kulturliv i byen. eks. kultur på Kollerup, revyen, Lions klubs nytårskoncert mm.

  1. Dyrker du sport/motion i 8370?  

Nej det er min krop ikke skabt til 😂, og en af de få ting vi mangler er et hold for synkronsvømning, spøg til side, jeg bruger naturen rigtig meget til vandreture, det er der jeg får min daglige motion.

  1. Er du medlem af en forening i 8370?  

Det er jeg da, jeg er medlem af Hadsten Havekreds som skaber mange fine oplevelser i og omkring Hadsten, ligeledes er jeg medlem af Lions Klub som skaber Lilleåmarkedet og andre aktiviteter i lokalområdet, det er en fornøjelse at være en del af en klub, hvor man skaber glæde, og samtidig er med vi kan donere overskuddet til udsatte.

  1. Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?

Ja jeg har mange steder i området som betyder meget, jeg søger nok mest de steder hvor jeg finder ro og tid til fordybelse, samt steder der kan inspirere mig, og vi har en fantastisk natur omkring byen 

  1. Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Udover selvfølgelig Hadsten blomster, så er der flere steder jeg vil anbefale, her i foråret er det en super oplevelse at besøge Lysnet i Vissing, smukt med en enestående udsigt, Faunaen er enestående. ligeledes er det fedt at gå på Gravhøj jagt i området der er faktisk ca. 30 i Bidstrup skoven, og der findes mange andre i området, så på med vandrestøvlerne og ud og oplev. 

  1. 8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Jeg ved ikke om det er noget jeg personlig savner, men jeg kunne ønske nogle bedre forhold for alle den der benytter Sundsplads til at skate og køre på løbehjul, ville ønske de kunne få en superfed og samtidig en flot bane, samtidig kunne vi slippe for den øjebæ som den nuværende bane er.

Relaterede artikler