18. maj 2024

8 skarpe til Ruben Stæhr

De klasissike 8 skarpe spørgsmål på ByensNyt lander denne gang hos partner og statsautoriseret revisor hos Kvist og Jensen i Søndergade Ruben Stæhr, der også selv bor i Hadsten med sin familie.

  1. Hvor længe har du boet i 8370?

Siden 2014, hvor vi købte et håndværkertilbud på Poppelvej som vi totalrenoverede. Jeg har arbejdet i byen siden 2010. Min hustru er opvokset i Selling og vi har en stor del af vores familie i og omkring byen, hvorfor Hadsten var et naturligt valg da vi skulle slås os ned.

2. Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?

Alle mulighederne lokalt i form af fritidsaktiviteter, kulturliv, indkøb, daginstitutioner, skoler, ungdomsuddannelser mv. Derudover at familie og venner er tæt på. Vi har det hele inden for radius af 2-3 km.

3. Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?

Vi har mest brugt biografen, sportsbegivenheder- og aktiviteter samt besøgt Modelbanen en del gange (min søn er meget fascineret af tog). Vi kommer helt sikkert til at bruge en bredere vifte af de mange kulturtilbud på sigt, når børnene bliver lidt større.

4. Dyrker du sport/motion i 8370?

Jeg prøver at holde formen vedlige i Hadsten Motion. Derudover har jeg ungerne med i hallen til trilletrolde håndbold og hvad der er ellers er af tilbud for de mindste.

5. Er du medlem af en forening i 8370?

Jeg er medlem af Roundtable 111 Favrskov, som jeg var heldig at blive en del af allerede det første år vi flyttede til byen. Siden er jeg også blevet medlem af Hadsten Rotary, som jeg sætter stor pris på at være en del af. Begge organisationer giver et stort netværk og man møder mange forskellige og spændende mennesker. Derudover er jeg via mit arbejde som revisor involveret i flere foreningerne i byen.

6. Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?

Det må være midtbyen (togstationen og området omkring Lilleåen), hvor jeg på ugentlig basis går tur med min søn, som elsker at se på togene og køre over alle broerne på hans løbecykel og smide sten vandet. Derudover lægger Kvist & Jensens kontor lige ned til åen, så det er i det område jeg tilbringer mest af min tid.

7. Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Opsøg foreninger, kulturtilbud, sport- og fritidsaktiviteter og få derigennem skabt et netværk. Der bor rigtig mange spændende mennesker i byen og der er mange ildsjæle.

8. 8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Jeg synes jo Hadsten har det hele, men skulle jeg nævne noget så vil det måske være et større udvalg af mad. Det er rigtigt dejlig at vores gode bager har fået tapas, is og andre spændende ting på menuen. Mere af det kunne være lækkert.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler