13. juli 2024

8 skarpe til Stefan Granholm

Med jævne mellemrum stiller vi på ByensNyt personer med tilknytning til 8370 en række faste spørgsmål, om hvordan deres forhold er til postnummeret 8370.

De spørgsmål kalder vi “8 skarpe”, og denne gang er det indehaver af Hadsten Computer og initiativtager til flere aktiviteter i byen Stefan Granholm, der besvarer spørgsmålene.

Stilling: Indehaver af Hadsten Computer

Hvor længe har du boet i 8370?

Jeg har boet i Hadsten siden 2008, hvor jeg flyttede til byen. Dengang var der en rødhåret kvinde, der arbejdede i boghandleren, og som stjal mit hjerte. Siden er det blevet til 3 børn, villa og biler.

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?

“Byen!” Det en god størrelses by. Folk kender folk, der er gode butikker, der er en dejlig fællesskabsfølelse som jeg er glad for at være en del af.

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?

Bibloteket er meget brugt, og biografen bruger vi også ofte. Der er gode arrangementer i sløjfen  vi er bare ikke altid gode til at bruge det.

Dyrker du sport/motion i 8370?

Nej. Min krop er ikke bygget til motion, men jeg bruger Hadsten motion i fitness centeret til at holde min ryg og krop ved lige ved at bruge cirkeltræneing 2-3 gange om ugen.

Er du medlem af en forening i 8370?

Jeg er medlem af Hadsten Handel, som er en forening, sammen er vi stærke. Derudover underviser jeg i Magic i ungdomsskolen hver uge, jeg er forældre-hjælper til springmix og står også for blefræs hvad anden uge. 🙂

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig

Nej, jeg syntes vi har mange dejlige steder i 8370 og ikke et der bare er ”stedet”. Det er en helhed.

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til?

Spørg de lokale, eller kig ned til os. Vi har så mange dejlige ting i byen vi kan byde på, men man skal spørge hvis man ikke kan se det.

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Svømmehal helt klart, eller måske et stort fælles idrætsanlæg i stedet for 3.

Relaterede artikler