1. februar 2023

Tæt på Joan Pedersen

Efter en lille pause genoptager vi i den kommende tid igen en serie af miniportrætter og denne gang er turen kommet til den lokale revisor Joan Pedersen.

Joan er statsautoriseret revisor i revisionsfirmaet Kvist og Jensen, der holder til i den gamle Hadsten Kro ved siden af åen.

Hvor længe har du boet i 8370?

Siden 2010, hvor jeg sammen med min mand flyttede fra Aarhus til Hadsten. Vi havde lige fået vores første barn og savnede en have og lidt mere plads.

Hvad er du mest glad for ved at bo i 8370?

Hadsten har alt hvad man har behov for i hverdagen. Derudover er der nogle dejlige naturskønne områder lige ved døren.

Benytter du dig af de lokale kulturtilbud i 8370?

Jeg prøver at bakke op om forskellige aktiviteter og kulturtilbud, når jeg spotter dem. Tager også i Biografen og bruger biblioteket.

Dyrker du sport/motion i 8370?

Ikke som sådan noget fast. Jeg går dog rigtig mange ture og løber indimellem, når jeg kan finde tid til det.

Er du medlem af en forening i 8370?

Mine børn spiller fodbold og håndbold og vi er derfor medlem af HSK Fodbold og Hadsten Håndbold.  

Har du et sted i 8370, som betyder noget særligt for dig?

Det må være midtbyen, hvor jeg både bor og arbejder.  

Har du et godt tip til folk der lige er flyttet til byen eller måske et tip, som alle bare burde kende til? Gå masser af ture, så vil du blive positivt overrasket over de forskellige kvarterer i byen. Derudover er der mange ildsjæle og spændende mennesker i Hadsten, så hvis du føler du kan bidrage med noget, eller vil udvide dit netværk så byd dig endelig til.

8370 har jo det meste, men er der noget som du savner?

Som børnefamilie kunne det være dejligt med en svømmehal i Hadsten. Derudover har vi i mange år savnet en café, men nu er der jo Café snackbar, og kan kun opfordre til at besøge den hyggelige café.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler