8. december 2023

Hadsten i frostvejr

Vinterkulden har lagt sig som en dyne om Hadsten og i en mørk tid kan smukke frostklare motiver af naturen i og omkring Hadsten være med til at lysne det hele lidt op.

Forleden var det ByensNyts læser Harry Hyldgaard, der havde været en tur ude med kameraet i Lilleåparken, hvor han havde skudt nogle smukke motiver.

Denne gang er det en anden af ByensNyts læsere nemlig Annette Fischer Skjødt, der har haft held til at tage nogle smukke billeder af rimfrostens flotte omfavnelse af naturen omkring Hadsten.

“Det er da kun dejligt, hvis vi kan inspirere hinanden lidt i denne underlige tid” siger Annette Fischer Skjødt, da jeg spørger hende om vi må låne hendes flotte billeder her til ByensNyt.

Smukt med smukt på.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler