27. maj 2024

Julegrisen Rudolf på godset

Hvis du går en juletur på Hjertestien kan du lige nu se et flot sceneri ved Kollerup Gods. Det er Pia på Kollerup og den lokale kunstner Rune Frederiksen der har skabt et flot lille værk bestående af en smuk gammel kane pyntet med gran og halm og med en flok fine grise omkring den.

På toppen af det hele står julegrisen Rudolf og holder øje med det hele. At det er Rudolf kan man jo se, for den har en rød tryne. Hvor er det skønt, at vi alle lige kan få et lille julesmil på læben i denne tid, når vi alligevel går en tur på Hjertestien.

Fortsætter du turen rundt på stien, vil du nu, hvor næsten alle bladende efterhånden er faldet af træerne kunne få et flot kig til godset, som det ligger der med sine små smukke tårne, der knejser stolt mod den grå decemberhimmel.

Et flot kig til godset fra Hjertestien.

Fortsætter du rundt, ender du nede i byen, og så kan du passende smutte indenfor i Sløjfen og lige nyde synet af kulturhusets flotte juletræ, elegant pyntet med lys og blanke kugler. Jo julestemningen er ved at indfinde sig flere steder i Hadsten.

Hvis du ikke fik læst ByensNyts artikel fra oktober om hjertestien, kan du finde den her: Gå en tur på hjertestien

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler