6. december 2023

Åben hus i den gamle Banegaard

For en del år siden, var banegården ved siden af Easyfit, åben for alle og enhver, men efter åbningen af den nye banegård, der nu er advokatkontor, har der ikke været offentlig adgang.

Bygningen, der for nogle år siden blev købt af Gregers Petersen og istandsat, er i dag kontorfællesskab for flere forskellige virksomheder. På den måde er der nu mere tilgængelighed, blandt andet fordi at Lokalavisen Favrskov har til huse i stueetagen.

Den 1. november er der så mulighed for, at få et kig i hele bygningen, når der inviteres til Åben hus med maleriudstilling og ølsmagning fra klokken 14-17, hvor alle kontorer har valgt at åbne dørene, så interesserede kan få et kig.

Kunsten kommer fra flere forskellige lokale kunstnere, mens øllet kommer fra Grauballe Bryghus, hvor Per Rasmussen, bosat i Hadsten, er nyudnævnt direktør, og vil forestå en præsentation af bryggeriets øl.

Alle er velkomne.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler