24. maj 2024

Årets første studenter nu udklækket fra Favrskov Gymnasium.

Kommunen bliver de kommende dage fyldt med glade unge med studenterhuer.

I dag mandag d. 20. juni kl. 09.30 blev de første studenter udklækket på Favrskov Gymnasium og ByensNyt var naturligvis på pletten.

Traditionen tro er det årets første studenter, der sammen med rektor Morten Schytte Caspersen hejser flaget.

Så straks de første 9 studenter fik huerne på begav de sig ud foran gymnasiet for at hejse flaget, mens deres familier så på. En dejlig højtidelig og alligevel afslappet tradition blev dermed fastholdt.

ByensNyt fangede for en kort kommentar Laura fra Norring og Issa fra Søften, som begge havde været oppe i matematik og det var gået godt. Jeg spurgte dem om, hvad der udover endelig at få huen på, havde været det bedste ved at gå på Favrskov Gymnasium. “Det er helt klart fællesskabet og venskabet” sagde de, “men også den store mangfoldighed, der er på Favrskov Gymnasium, det er virkelig også positivt” sagde Laura og Issa var enig.

Årets første studenter på Favrskov Gymnasium 2022

De næste dage går med fester sammen med kammeraterne og i familierne, og det glæder de sig til.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler