19. maj 2024

Ærlig og morsom Søren Gade i Sløjfen

Fredag eftermiddag havde Kræftens Bekæmpelse i Hadsten inviteret til foredrag med Søren Gade, der er tidligere forsvarsminister, direktør for Fødevare og Landbrug samt nuværende medlem af Europaparlamentet for Venstre.

Søren Gade mistede i 2008 sin kone, da hun døde af kræft, og det fyldte naturligvis en stor del af foredraget. Søren Gade fortalte dog også om, hvordan han kom ind i politik, og at han faktisk havde besluttet sig for at stoppe, lige inden at han overraskende blev udpeget til forsvarsminister. Med udnævnelsen til minister, tog hans liv en ny drejning, og det fik tilhørerne i salen mange fine eksempler på. Der ud over fik vi også historier om hans opvækst, og han fik mange af tingene flettet rigtigt fint ind i hinanden, så det ikke blev en kronologisk rejse gennem hans liv.

I det hele taget var det en Søren Gade, der var i hopla, og fint balancerede mellem det alvorlige og det mere muntre, og som brugte halvanden time, uden at man for alvor lagde mærke til tiden. Mere af den slags.

Godt 100 personer havde fundet vej denne fredag, og entreindtægterne går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler