19. maj 2024

Anders G. i Folketinget

Fra uge 11 og tre uger frem, får Hadsten et medlem af Folketinget, når Anders G. Christensen skal afløse Troels Lund Poulsen, der skal på barsel.

Anders G. der er valgt ind i Favrskov Byråd og tidligere borgmester, stillede op til sidste Folketingsvalg, men kom akkurat ikke ind i den omgang. Det sker så nu, hvor han afløser Troels Lund Poulsen i uge 11, 12 og 13.

“Jeg skal vikariere for Troels Lund Poulsen i ugerne 11, 12 og 13, mens han er på barselsorlov. I den periode bliver jeg fuldgyldig medlem af folketinget, og deltager i arbejdet i Venstres folketingsgruppe og i Folketinget” fortæller Anders G. Christensen til ByensNyt.dk og fortsætter:

“Der er stemmedage i folketingssalen tirsdag og torsdag, hvor der stemmes om de lovforslag, der er i behandling, det kan være ved 1., 2. eller 3. behandling. Herudover er der om onsdagen spørgetid til regeringen, hvor medlemmerne af folketinget kan stille spørgsmål til ministrene. Disse skal være anmeldt skriftligt, så ministrene ved, hvad de bliver spurgt om.Det betyder, at jeg som udgangspunkt skal være i København fra tirsdag til torsdag”.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler