18. maj 2024

Arrangørerne bag Stafet for Livet tror på god lokal opbakning til både stafet og byfest

Styregruppen for Stafet For Livet i Hadsten erfarede i marts, at Lions Club har planlagt, at Lilleå Marked flyttes til samme weekend, som Stafet for Livet finder sted.

Det frivllige formandskab har været i konstruktiv dialog med Lions Club og man har drøftet muligheden for at sammenlægge de to begivenheder. Arrangørerne har dog valgt at fastholde placeringen og datoen for Stafet For Livet Hadsten.

Formand for Stafet For Livet Hadsten, Toni Olesen, udtaler: “Vi har overvejet mulighederne for at flytte stafetten ned til markedspladsen. Vi har dog vurderet, at det vil få for store konsekvenser for deltagernes oplevelse og for vores fokus på kræftsagen.”

Et lokalt event, der samler familie, naboer og bekendte til to gode dage med gåture, underholdning og mindehøjtidelighed.

Stafet For Livet er et indsamlingsevent, hvor man bevæger sig sammen, fejrer livet, mindes dem, man har mistet, og viser støtte til alle, der lever med kræft. Stafetten byder blandt andet på en festmiddag for kræftramte og deres pårørende, samt en lysceremoni om aftenen. Der er lagt et festligt program med tid til familiehygge og fællesskabsoplevelser.

Stafet For Livet Hadsten har Jubilæum og afholdes for 10. gang den sidste weekend i august.

Der er opbakning til beslutningen fra Kræftens Bekæmpelse: ”Frivilliggruppen har opbygget fantastisk gode rammer for Stafet For Livet gennem flere sæsoner. De skaber rum for både fest og nærvær, og det er afgørende, at der er plads til alle de følelser, man kan have som kræftramt eller pårørende. Derfor bakker vi selvfølgelig op om beslutningen.”

Stafet For Livet Hadsten ser frem til endnu en mindeværdig begivenhed og opfordrer alle til at deltage og støtte kampen mod kræft: ”Heldigvis udelukker de to begivenheder ikke hinanden, og man er velkommen på stafetten så længe man har tid og lyst – om det er for at gå en enkelt runde, for at deltage i lysceremonien eller for at være med i fællesskabet hele døgnet”, fortæller Toni Olesen.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler