24. maj 2024

Bagagerumsmarked trak folk af huse

Det så flere gange truende ud fra himlen, men heldigvis blev det ved truslen, da der i dag var Bagagerumsmarked i Søndergade i Hadsten. Mange havde fundet vej, og der var i den grad markedsstemning i byens handelsgade.

Det var helt tydeligt, at folk var klar til at gøre en god handel, og der var masser af godt humør hele vejen ned gennem Søndergade. Også flere af butikkerne havde trukket ud i gaden, hvor blandt andet Bogormen havde linet en bod op med gode tilbud.

Der var også en rullende kaffevogn, Horskærs Kaffe, der havde fundet vej fra Bjerringbro, så man kunne muntre sig med god kaffe samtidig med, at man kiggede på de mange boder. Jon Horskær, der ejer den lille vogn, var begejstret for markedet, og kunne sagtens forestille sig, at komme tilbage til Hadsten ved andre lejligheder.

“Jeg er blevet taget godt i mod, og der er jo mange på gaden, så jeg er sikker på, at det nok skal blive en god dag det her. Jeg er lige startet for en måneds tid siden, så jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at være med, og jeg vil bestemt ikke afvise, at jeg kommer tilbage til byen på mere fast basis”, lyder det fra Jon til ByensNyt.dk, der kan bekræfte, at Jons kaffe er værd at gå efter, så det vil være et særdeles godt tiltag, hvis Hadsten får en kaffevogn i byen fra tid til anden.

Der var også boder på den anden side af skinnerne, Hans Gadebergs Plads, og selvom at koncentrationen af mennesker var størst i Søndergade, så virkede det også til, at boderne på denne side var i høj kurs.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler