20. juli 2024

Bierfesten 2024 blev en stor succes

Med 700 festglade, tyrolerklædte gæster i en flot pyntet Vestjysk Bank Arena var der lagt op til et brag af en bierfest og gæsterne blev ikke skuffet.

Allerede da dørene blev slået op kl. 12.00 kom de fleste for at indtage deres pladser ved bordene, der alle havde navne efter tyske provinser og byer. Og da det legendariske tyrolerpartyband Top Seven ankom kl. 13.00 var stemningen allerede høj.

Maden blev leveret af Madexpressen, der endnu en gang formåede at tilberede de lækreste wienerschnitzler, med ristede kartofler og gemüse og det er noget af en gåde, hvordan de hver gang kan lykkes med at lave så velsmagende mad til så mange mennesker på en gang.

Det suverænt syngende og spillende Haderslev orkester Top Seven var på scenen nonstop og de ved præcis, hvad der skal til for at skabe den fedeste stemning. Så de fik sat gang i både kædedanse på kryds og tværs mellem bordene og et hav af skålesange eller som de hedder i Top Sevens version: “Ein prosit – ein prosit.”

ByensNyts udsendte fik en kort snak med Thomas Dahl Jensen, der er med til at arrangere bierfesten og gøre hallen klar til de mange gæster. “Har du været spændt?” spurgte jeg. “Ja, det er klart. Det er et stort arbejde at pynte hallen op og man håber bare, at man når det hele og at festen forløber, som den skal.” Så meget desto større er glæden så også, når først vi sidder her og oplever den gode stemning. Jeg nyder at være med til at lave noget, som glæder så mange mennesker. Det er det hele værd.” siger han.

Der blev skænket litervis af øl, jägerbombs og shots i baren og dansegulvet var fyldt. Vagterne var tilstede når det var nødvendigt og optrådte diskret og konsekvent, så festen kunne forløbe fuldstændig uden drama.

Det hele sluttede kl. 20.00 og gæsterne forlod hallen i højt humør.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler