2. december 2023

Borgmesterbesøg i Herreværelset

Herreværelset er et mødested for mænd i regi af Ældre Sagen, hvor man samles i Café Sløjfen til en god snak og hygge og hvor man i fællesskab finder ud af de kommende aktiviteter.

Tirsdag d. 31 maj kl. 10 kommer borgmester Lars Storgaard på besøg og fortæller om sine første 100 dage som borgmester i Favrskov Kommune. Lars Storgaard kan se tilbage på en flyvende start, hvor han og Det Konservative Folkeparti stormede ind i Byrådet med ikke mindre end 6 mandater og overhalede dermed Venstre som Byrådets næststørste parti.

Siden da har der været borgerligt styre i kommunen i en bred konstituering.

Herreværelset mødes i Hadsten Kulturhus Sløjfen

Herreværleset er stiftet af Gregers Petersen og bestod i starten af en håndfuld mænd der mødtes til hyggeligt samvær og er i mellemtiden vokset til ofte op mod 100 deltagere til de mange gode og spændende arrangementer, der finder sted en gang om måneden.

Stifteren af Herreværelset Gregers Petersen skriver: Alle gentlemen er velkommen og ta` gerne en ven med.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er aktiv i byens kulturliv bl.a. som formand for Favrskov Revyen og har gennem flere år været engageret i Kulturhuset Sløjfens bestyrelse. Han er desuden næstformand for Favrskov Gymnasium, medlem af Hadsten Rotary Klub og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler