19. maj 2024

Broen over Randersvej rives ned i næste uge

Broen over Randersvej, der fører til Skovvej og den Jydske Haandværkerskole skal rives ned, og arbejdet begynder allerede den 30. oktober. Broen er fra 1960, men er for lav i forhold til lastbiler og busser, og skal derfor ændres til en bro der passer til nutidens trafiksituation.

Arbejdet står efter planen på indtil 2. november klokken 05.00, hvilket betyder, at stykket fra broen og ned til krydset ved Vesselbjergvej er spærret. Favrskov Kommune opfordrer folk, især tung trafik, til at benytte Ringvejen i stedet.

Det vides ikke i skrivende stund, hvornår den nye bro over Randersvej opføres, men ByensNyt.dk følger naturligvis op på sagen, når der er nyt. Broen skulle oprindeligt have været revet ned allerede i foråret, og dengang forventede man, at arbejdet med den nye bro, ville fortsætte til slutningen af 2020.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler