20. juli 2024

50 års jubilar er langtfra klar til at gå på pension

I 50 år har Kirsten Møller Christensen været ansat i tandplejen på Hadsten Skole som tandklinikassistent, og til trods for at hun har rundet de 70 år, så er hun ikke klar til at lade sig pensionere endnu.

Hun troede oprindeligt, at hun skulle være murermester, præcis som sin far, men lidt tilfældigt endte det, efter en tur på handelsskolen, med en elevplads hos en tandlæge, og efterfølgende fik hun job på Hadsten Skole i 1974. Dengang var tandplejen kun for børn i 1. og 2. klasse, mens det i dag er helt op til de unge bliver 21 år, så Kirsten har i den grad været med i udviklingen af tandplejen, først i Hadsten Kommune og sidenhen Favrskov Kommune.

“Det med sundhed og gode tænder ligger mig virkelig på sinde, og jeg glæder mig altid, når jeg ser folk med et flot tandsæt”, lyder det fra Kirsten, der er 70 år, mor til tre piger og mormor til fire børnebørn, til Favrskov Kommunes hjemmeside.

At hun er fyldt 70 år har ikke fået hende til at føle sig klar til at gå på pension. Derfor har hun lige sagt ja til at tage endnu et år. Hun arbejder 12 timer om ugen, hvor hun laver en masse administrative opgaver. Det har været naturligt at gå den vej, efter hun tog en diplomuddannelse i offentlig administration.

Læs resten af artiklen om Kirsten Møller Christensen på Favrskov Kommunes hjemmeside.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler