17. juni 2024

ByensNyt erfarer: Ny forpagter på plads i Sløjfen

Lige nu er håndværkerne i fuld gang med at lave nyt og markant større køkken i Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, der efter planen skal stå klar til oktober, hvor en ny forpagter rykker ind.

Siden opførelsen af Sløjfen har man haft mange forpagtere igennem Café Sløjfen, og ens for alle har været, at man ikke har haft nok plads til både at drive en café og lave mad ud af huset, således at man kan få en rentabel forretning. Det rådes der nu bod på med et nyt moderne og større køkken, og dermed burde der være potentiale for en fornuftig drift.

I følge ByensNyts oplysninger er den nye forpagter af Café Sløjfen fundet, og det bliver, i følge vores oplysninger, Jon Ahrensbach fra Hinnerup, der fremover skal svinge gryderne i Sløjfens køkken. Jon har gennem de sidste ti år haft Skafferiet i Hinnerup, beliggende lige ved Hinnerup Station, som startede op med at lave hverdagsretter til borgerne i Hinnerup, og som sidenhen har slået sig op på mad ud af huset samt salg af brød fra eget bageri.

Skafferiet lukker ned i Hinnerup, fortæller Jon i et nyhedsbrev udsendt i dag, og fortæller samtidig at han snart er klar på en ny lokation i nærområdet, hvilket altså, i følge kilder tæt på ByensNyt, bliver Sløjfen i Hadsten

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler