22. maj 2024

Clausholm Slot åbner slot og park op fra Kr. Himmelfart

I år åbner Clausholm Slot i Voldum op for publikum i Kr. Himmelfartsdagene, hvorefter der er åbent hver weekend frem til september, mens der også er åbent alle dage fra uge 27-32.

Clausholm Slot er for mange nok bedst kendt som hjemsted for Den Store Bagedyst på DR, hvor det store hvide telt gennem mange år, har været slået op i slotsparken. Nu bliver det muligt at besøge det flotte, hvide slot med start fra Kr. Himmelfart, hvor slottet samt slotsparken er åbent fra torsdag og frem til søndag mellem klokken 10-16.

Der er blevet lavet en helt særlig legeplads i parken, og der vil være rum på slottet der bliver åbnet op, som ellers aldrig har været tilgængelige. Desuden vil der være en café i åbningstiden, så der er lagt op til et besøg for hele familien, hvis du overvejer at besøge slottet i Voldum.

Du kan læse meget mere om Clausholm Slot, åbningstider og priser på slottets hjemmeside, hvor der også er en fin oversigt over parkeringsforhold samt info om skovbegravelse i Mygind Skov.

Jonas Hooge
Jonas Hooge
Jonas står overordnet for det redaktionelle på byensnyt.dk og sørger samtidig for, at der også er styr på det kommercielle setup. Jonas har boet i Hadsten siden 2008, og har gennem flere år, været aktiv i foreningslivet i byen, både som udøver og i bestyrelser.

Relaterede artikler