26. januar 2022

Elena er den nye indehaver af Face & Body

Det er den 35 årige Elena Winther, her fra Hadsten, der bliver ny indehaver af Face & Body i Vestergade

“Og jeg glæder mig virkelig meget” siger Elena til ByensNyt. “Der er simpelthen ikke noget bedre end at sende en tilfreds kunde ud ad døren, som er glad for den behandling hun har fået. Det er bare det jeg brænder for.” Elena har boet i Hadsten de sidste 10 år, er uddannet kosmetolog og negletekniker i Århus og har også en kontoruddannelse bag sig. “Jeg tror det er en styrke, som selvstændig, at jeg også har erfaring med at klare de administrative opgaver, som naturligvis følger med det at drive forretning.”

Og Elena ved godt, en hel del om, hvad det vil sige at være selvstændig, for hendes mand er selvstændig håndværker. “Jeg ved godt at det er krævende og forpligtende at være selvstændig, men det er en dejlig forpligtelse og det giver også en stor frihed” mener hun “for jeg kan selv tilrettelægge min dag og jeg glæder mig til at få foden under eget bord”.

Elena og hendes mand har to børn på 2 og 7 år og ved også godt, at der i perioder bliver travlt for dem begge. Det er de meget afklaret med. “Men vi har netværket tæt på” smiler hun “for mine forældre bor i Sabro og min mands mor flytter ind lige her bag Kvickly, så det kan bare ikke være nemmere”.

Lisbet Halkjær Mogensen overdrager nøglerne til Elena d. 30. november og de vil tilbringe tiden sammen her i november, så Elena kan komme godt ind i rutinerne og så kunderne kan lære Elena at kende. “Fra den 1 december, så skal jeg ud at trave ture og spille golf” smiler Lisbet “og så vil jeg lægge vejen forbi Elena en gang i mellem for at hilse på, men jeg kommer ikke til at assistere på klinikken, heller ikke i ferier. For jeg har besluttet mig for at, når det er slut, så er det slut” siger hun og lyder meget overbevisende.

Men det lader ikke til at betyde noget for Elena, som bare glæder sig til at få nøglerne. Sidst på måneden afholder de sammen en lille overdragelsesreception, men det fortæller vi mere om senere her på ByensNyt.

Jan Erik Elgaard
Jan Erik Elgaard er ejer af ByensNyt.dk og driver også konsulentvirksomheden Elgaard Mancom i Hadsten. Jan Erik er medstifter af og formand for Favrskov Revyen i Hadsten. Han er derudover formand for Kulturhuset Sløjfen i Hadsten, næstformand for Favrskov Gymnasium og medforfatter på to bøger.

Relaterede artikler

Vejret i 8370

Hadsten
overcast clouds
6.5 ° C
6.9 °
5.9 °
90 %
8.2kmh
93 %
ons
6 °
tors
8 °
fre
5 °
lør
10 °
søn
6 °